Презентация на тему "Cake Napoleon"

Презентация: Cake Napoleon
1 из 26
Ваша оценка презентации
Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0.0
0 оценок

Комментарии

Нет комментариев для данной презентации

Помогите другим пользователям — будьте первым, кто поделится своим мнением об этой презентации.


Добавить свой комментарий

Аннотация к презентации

Смотреть презентацию онлайн на тему "Cake Napoleon" по иностранным языкам. Презентация состоит из 26 слайдов. Материал добавлен в 2017 году.. Возможность скчачать презентацию powerpoint бесплатно и без регистрации. Размер файла 0.86 Мб.

  • Формат
    pptx (powerpoint)
  • Количество слайдов
    26
  • Слова
    английский язык
  • Конспект
    Отсутствует

Содержание

  • Презентация: Cake Napoleon
    Слайд 1

    Cake Napoleon

  • Слайд 2

    Ingredients

    Dough: 300g of butter 2 eggs 150 ml of water 1 table spoon of vinegar 6% or 2 table spoons of lemon juice 1/8 tea-spoon of salt 600-650g of flour Cream: 1 l of milk 400g of sugar 2 tea-spoons of vanilla sugar 8 yolks 100g of flour

  • Слайд 3

    Cooking

    Add vinegar in cold water, stir it. STEP 1

  • Слайд 4

    STEP 2

    Scramble eggs.

  • Слайд 5

    STEP 3

    Add water with vinegar, salt. Stir it.

  • Слайд 6

    STEP 4

    Cold butter grate on the grater or cut it in cubes.

  • Слайд 7

    STEP 5

    Fall out flour on the chopping board.

  • Слайд 8

    STEP 6

    Add butter.

  • Слайд 9

    STEP 7

    Butter and flour cut with the kitchen knife.

  • Слайд 10

    STEP 8

    In a given mass make a hollow and pour out eggs with vinegar.

  • Слайд 11

    STEP 9

    Knead a dough.

  • Слайд 12

    STEP 10

    Separate dough on 10-12 parts, make balls.

  • Слайд 13

    STEP 11

    Cover them with a food pellicle and put into the fridge for an hour.

  • Слайд 14

    STEP 12

    Then roll thinly every ball on the baking paper.

  • Слайд 15

    STEP 13

    Then cut out a circle, diameter of which is 24-26 cm.

  • Слайд 16

    STEP 14

    The circle perforate with the fork. Then transfer the paper on the dripping pan (don’t throw away the clippings), put into rechauffe to 180 degrees oven. Bake for 7-10 minutes.

  • Слайд 17

    STEP 15

    Cook cream. Boil milk.

  • Слайд 18

    STEP 16

    Spread yolks with sugar and vanilla sugar.

  • Слайд 19

    STEP 17

    Add flour, stir it.

  • Слайд 20

    STEP 18

    Add hot milk, stir.

  • Слайд 21

    STEP 19

    Put the mass on the small fire. Boil it until thicken, stir slowly all the time.

  • Слайд 22

    STEP 20

    Then baked cooled shortcake put into a form.

  • Слайд 23

    STEP 21

    Smear a shortcake with cooled cream.

  • Слайд 24

    STEP 22

    Cover it with the second shortcake and smear with cream too. In such way assemble all cake. The sides and top smear with cream.

  • Слайд 25

    STEP 23

    The clippings crumble up in blender. Sprinkle the sides and top with them.

  • Слайд 26

    STEP 24

    Put the cake into the fridge for 6-8 hours. Bon appetite! Alyona Danilenko 10A

Посмотреть все слайды

Сообщить об ошибке