Презентация на тему "How to Cooka Christmas Pudding ?"

Презентация: How to Cooka Christmas Pudding ?
1 из 17
Ваша оценка презентации
Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0.0
0 оценок

Комментарии

Нет комментариев для данной презентации

Помогите другим пользователям — будьте первым, кто поделится своим мнением об этой презентации.


Добавить свой комментарий

Аннотация к презентации

Посмотреть и скачать презентацию по теме "How to Cooka Christmas Pudding ?" по иностранным языкам, включающую в себя 17 слайдов. Скачать файл презентации 2.6 Мб. Большой выбор учебных powerpoint презентаций по иностранным языкам

  • Формат
    pptx (powerpoint)
  • Количество слайдов
    17
  • Слова
    английский язык
  • Конспект
    Отсутствует

Содержание

  • Презентация: How to Cooka Christmas Pudding ?
    Слайд 1

    How to Cooka Christmas Pudding ?

    Підготував : Учень 10 класу Кійко Едуард

  • Слайд 2

    I HopeYou Like

  • Слайд 3

    Christmas Pudding

    No British Christmas is complete without a Christmas Pudding

  • Слайд 4

    To Cook a Christmas Pudding you need :

    500 g / 1 lb currants 500 g / 1 lb raisins 500 g / 1 1b golden raisins 500 g / 1 lb bread crumbs 500 g / 1 lb brown sugar 250 g / 8 oz suet – get it from a butcher; if you can't find it, substitute with solid vegetable shortening 120 g / 4 oz mixed peel 120 g / 4 oz glace cherries, chopped 120 g / 4 oz almonds, chopped grated rind of 1 lemon grated rind of 1 orange 1 carrot, grated 1 apple, grated 6 eggs

  • Слайд 5

    Are you ready ?Let’s begin !

  • Слайд 6

    1-st Step

    Mix all the ingredients

  • Слайд 7

    2-nd Step

    Mix thoroughly with a wooden spoon.

  • Слайд 8

    3-rd Step

    Beat the eggs. Crack all six eggs into a bowl and beat them lightly with a fork.

  • Слайд 9

    4-th Step

    Grease the bowl. Coat the inside of the glass bowl with the knob of butter.

  • Слайд 10

    5-th Step

    Transfer. Put the pudding mix into the bowl, pressing it down lightly and giving a final pat to make it level.

  • Слайд 11

    6-th Step

    Cover and seal. Place the circular piece of parchment paper over the mix, and gently press it down and around the edges.

  • Слайд 12

    7-th Step

    Make a Bain Marie. Place the bowl into the saucepan.

  • Слайд 13

    8-th Step

    Cook the pudding. Place the saucepan onto a high heat and bring the water to a boil. Once it is boiling, turn it down to a gentle simmer and allow to simmer for roughly 4 hours.

  • Слайд 14

    9-th Step

    Remove the pudding from the heat after this time. Take off the tin foil.

  • Слайд 15

    10-th Step

    Serve. Your Christmas pudding is now ready to serve!

  • Слайд 16

    Our Christmas Pudding is Ready !Bon Appetit !

  • Слайд 17

    And Merry Christmas !

Посмотреть все слайды

Сообщить об ошибке