Презентация на тему "Molecular gastronomy"

Презентация: Molecular gastronomy
1 из 8
Ваша оценка презентации
Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5.0
1 оценка

Комментарии

Нет комментариев для данной презентации

Помогите другим пользователям — будьте первым, кто поделится своим мнением об этой презентации.


Добавить свой комментарий

Аннотация к презентации

Смотреть презентацию онлайн на тему "Molecular gastronomy" по иностранным языкам. Презентация состоит из 8 слайдов. Для учеников 7-11 класса. Материал добавлен в 2017 году. Средняя оценка: 5.0 балла из 5.. Возможность скчачать презентацию powerpoint бесплатно и без регистрации. Размер файла 0.93 Мб.

Содержание

  • Презентация: Molecular gastronomy
    Слайд 1

    Molecular gastronomy

    The Brest State University named after A.S. Pushkin. First course of biology faculty. Bioecologist Mazurova Daryia.

  • Слайд 2

    Molecular gastronomy is a subdiscipline of food science that seeks to investigate, explain and make practical use of the physical and chemical transformations of ingredients that occur while cooking, as well as the social, artistic and technical components of culinary and gastronomic phenomena in general.

  • Слайд 3

    Oxford physicist Nicholas Kurti

    French INRA chemist Hervé This

  • Слайд 4

    History part

  • Слайд 5

    The term "Molecular and Physical Gastronomy" was coined in 1992 by Hungarian physicist Nicholas Kurti and French physical chemist Hervé This.

  • Слайд 6

    It became the title for a set of workshops held in Erice, Italy (originally titled "Science and Gastronomy")

  • Слайд 7

    American food science writer Harold McGee

  • Слайд 8

    The International Workshop on Molecular Gastronomy 'N. Kurti'

Посмотреть все слайды

Сообщить об ошибке