Презентация на тему "П'ять принципів ефективної молитви"

Презентация: П'ять принципів ефективної молитви
1 из 28
Ваша оценка презентации
Оцените презентацию по шкале от 1 до 5 баллов
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.0
1 оценка

Комментарии

Нет комментариев для данной презентации

Помогите другим пользователям — будьте первым, кто поделится своим мнением об этой презентации.


Добавить свой комментарий

Аннотация к презентации

Посмотреть презентацию на тему "П'ять принципів ефективної молитви" для 7-11 класса в режиме онлайн. Содержит 28 слайдов. Самый большой каталог качественных презентаций по обществознанию в рунете. Если не понравится материал, просто поставьте плохую оценку.

Содержание

  • Презентация: П'ять принципів ефективної молитви
    Слайд 1

    П'ять принципів ефективної молитви

  • Слайд 2

    1. Будьте безпосередніми

    Головна річ – це, бути самим собою - Час молитви не завжди буде радісним і щасливим - Буде час невдач та плачу і пошук утіхи - Розпачу і крику про допомогу Значення слова “БЕЗПОСЕРЕДНІЙ” - який не має проміжних ланок, здійснюється без посередництва кого -, чого -небудь; прямий; - який, не задумуючись, іде за своїм внутрішнім потягом, нахилом; простий, щирий(словник української мови) Як справи – краще всіх, а насправді...

  • Слайд 3

    Приклад: роздратування в ранці - замість того, щоб боротися з цим роздратуванням скажіть про це Богові - ми можемо або закритися в собі, відмовляючись зростати у наших відносинах з Богом, або розповісти Йому все, що є у нашому серці

  • Слайд 4

    ФранкосФенелон

    “ Розкажи Богові все, що у твоєму серці, так ніби ти розкриваєш своє серце з його радощами та болями дорогому другові. Розкажи Йому про свої радощі. Розкажи Йому про свої турботи, щоб Він міг задовольнити їх; Розкажи Йому про свої пристрасні бажання, щоб Він міг очистити їх; розкажи Йому про те, що тобі не подобається, щоб Він допоміг тобі це побороти; розкажи Йому про свої спокуси, щоб Він міг сховати тебе від них; покажи Йому рани свого серця, щоб Він міг зцілити їх…Розкажи Йому, як твоє самолюбство робить тебе несправедливим до інших, як марнославство спокушує тебе бути нещирим, як гордість маскує тебе для самого себе і для інших. ”

  • Слайд 5

    2. Будьте конкретними

    “ Як же молитесь, то не говоріть багато, як погани, бо вони думають, що за довгі молитви будуть вислухані. ” Що є важливим для Бога коли ми молимося? - кількість сказаних слів? - наше красномовство? - для Бога важливим є щирість наших слів. Найбільш ефективні форми спілкування є короткі і точні нам потрібно бути з Богом прямими і якомога більш конкретними

  • Слайд 6

    Скільки разів ви молилися: - Боже, благослови Україну - благослови нашу церкву, - благослови нашу молодь, - місіонерів, - або просто “ Боже, будь з нами ” - благослови мене

  • Слайд 7

    Як ми можемо молитися більш ефективно:

  • Слайд 8

    В чому користь конкретних молитов ?

    ми явно бачимо результат, коли Бог відповідає на наші молитви ми даємо Богу шанс сказати нам, як ми повинні змінювати себе стаємо більш конкретними у дякуванні і прославленні Бога

  • Слайд 9

    3. Просіть правильним чином

    “ Отець ваш знає, чого вам треба, перш ніж просите в Нього ”. Мт. 6:8 Але наскільки добре ми знаємо, чого Бог хоче для нас? Ми знаємо самих себе гірше, ніж нас знає Бог. “ Як багато з нас хочуть того, чого нам не потрібно, і потребують того, чого ми не хочемо ” Форд Філрот

  • Слайд 10

    “ Бог не завжди відповідав на мої молитви. Якщо б Він відповідав завжди, то я б одружилася не з тим чоловіком, і то декілька разів “ РутГрем “ На небесах є кімната, яка здивує всіх нас, коли ми її побачимо. Всередині неї є великі коробки, акуратно запаковані і з любов'ю перев'язані стрічками, а на їх верхніх боках написані наші імена. Це – речі, які ніколи не були доставлені на землю, тому що про них ніколи не просили ”

  • Слайд 11

    Як нам навчитися правильно просити?

    Мт. 7:7- 8 “ Просіть, то й дасться вам; шукайте, то й знайдете; стукайте, то й відчиниться вам… Просити: під цим розуміється, що у нас є потреба, на яку ми хочемо знайти відповідь. Тому, перш ніж ми захочемо давати Йому правильні запити, ми повинні перевірити наші потреби. Наскільки вони щирі і відповідають Божій волі.

  • Слайд 12

    Перш ніж просити щось, запитайте себе:

    Чи моє прохання справедливе і корисне для когось? Чи моє прохання є в гармонії із Словом Божим? Чи воно співпаде з моїми даруваннями? Чи воно приведе мене ближче до Бога? Якою є моя частина у відповіді на цю молитву?

  • Слайд 13

    “ Посвящайте себя  Богу каждое утро. Пусть это будет вашим первым делом. Молитесь так: “Возьми меня, Господи, я всецело принадлежу Тебе. Я кладу все свои планы к Твоим ногам. Используй меня сегодня в Твоем служении. Пребудь со мной, чтобы все мои труды в Тебе совершались”. Это необходимо делать каждый день. Каждое утро посвящайте себя Богу на предстоящий день. Подчиняйте Ему все свои планы. Будьте готовы выполнить их или отказаться от них, следуя тому, что Он в Своем предвидении укажет вам. Таким образом вы можете изо дня в день отдавать свою жизнь Богу, и она все более и более будет уподобляться жизни Христа » / Путь ко Христу гл. Возрастание во Христе/

  • Слайд 14

    Шукати:

    Шукати, означає докладати зусилля. Що має на увазі Ісус навчаючи нас: “ Хліб наш щоденний дай нам сьогодні ”. “ Дай нам можливість заробити на хліб “. Молитва без дії – це самонадійність

  • Слайд 15

    “ Той, хто молиться, молиться, але нічого, що в його силі, не робить, подібний до людини, яка планує, планує, але ніколи не сіє “.

  • Слайд 16

    Стукати:

    Стукати – означає бути настійливими “ Продовжуйте просити, і буде вам дано; продовжуйте шукати, і ви знайдете; продовжуйте стукати, і двері будуть вам відчинені. Тому що кожен, хто настійно просить – отримує, і хто настійно шукає – знаходить, і тим, хто настійно стукає, двері будуть відчинені ” Англійський Розширений переклад

  • Слайд 17

    Приклад:

    Жінка вже кілька місяців просила Бога привести її брата до Христа. “ Пастор, - скільки я ще мушу молитися?” - “ Поки не прийде відповідь ”. Ось чого Бог хоче від нас. Коли наші молитви залишаються без відповіді, Бог хоче, щоб ми продовжували молитися, поки не прийде відповідь або, поки Він Сам не змінить наше прохання. Приходить відповідь, або Бог змінює наше серце і молитву.

  • Слайд 18

    Авраам і Сарра – про що молилися? - Чи відповів Бог? Ап. Павло – молився, щоб Бог забрав “колючку з тіла” - Чи відповів Бог?

  • Слайд 19

    Найбільше що нас людей вражає – це очікування відповіді від Бога. Бог просить нас чекати не тому, що хоче подражнити нас або навмисне притримати якусь річ від нас. Він це робить, тому що хоче, щоб ми зростали у відносинах з Ним. Він хоче, щоб ми повністю здалися на Нього.

  • Слайд 20

    4. Моліться від усього свого серця

    Чи пробували ви колись вести розмову з дітьми, що тільки починають ходити? Важко втримати їхню увагу довше, ніж пару хвилин

  • Слайд 21

    Щось подібне відчуває Бог, коли намагається спілкуватися з нами. Нам потрібен окремий час кожного дня, коли ми можемо сконцентруватися на Богові і повністю віддати Йому всю нашу увагу.

  • Слайд 22

    Як бути сконцентрованим:

    Моліться в голос Записуйте те, що вас відволікає - справи - папір і ручка - розкажіть про це Богу - Відволікання – це речі, які вам потрібно або забрати з Божого шляху або віднести прямо до Бога Ведіть молитовний журнал

  • Слайд 23

    “ Так багато людей моляться, як маленькі хлопчики, які стукають в двері, а потім втікають “. ФранкосФенелон

  • Слайд 24

    Неспроможність віддати Богові ціле серце є серйозною перешкодою у побудові міцних відносин з Ним. “ Як місяць не може мати свого відображення у бурхливому морі, так не можна пережити Бога у неспокійному розумі ” “Вгамуйтесь та знайте, що Бог Я...”

  • Слайд 25

    5. Моліться постійно

    1 Сол. 5:17 “ безперестанку моліться ” Як це розуміти? Ми повинні підтримувати постійно розмову з Богом протягом усього дня – як дихання, яке є постійне і життєдайне.

  • Слайд 26

    Розвивати міцні стосунки з Богом через молитву – це не річ, яка раптово стається одного вечора. “ Бажання бути друзями – це швидка робота, але дружба – це плід, який повільно достигає ” Аристотель

  • Слайд 27

    Розвивати відносини з Батьком, який любить тебе досконалою любов'ю, це найкраще що може бути в цьому житті. А шлях, через який це все стається – є молитва.

  • Слайд 28

    П'ять принципів ефективної молитви

Посмотреть все слайды

Сообщить об ошибке